Smooth Skin

Boost je salon met medisch gekeurde apparatuur en wetenschappelijk onderbouwde huidverzorging.

Neem contact op
DELPHINE OSTYN

Smooth Skin

Smooth Skin werd opgericht in 2007 en is gegroeid van een klein salon tot uw partner in laserontharing in Belgie. We zijn trotse distributeur van Milesman voor Nederland, Vossman (Belgie en Nederland) en agent voor Nomige.

Samen met het SMOOTH team willen wij uw salon/praktijk een boost geven door u de allerbeste apparatuur in zijn soort aan te bieden. Naast de verkoop en training aan onze professionele klanten, behandelen wij zelf ook dagelijks mensen met onze Milesman en Vossman. Op die manier staan wij in het veld en kunnen wij veel beter inspelen op de dagelijkse noden en zorgen van u en uw medewerkers.

Delphine

 
HOOGSTE KWALITEIT
Medisch gekeurde apparatuur.
 
PROFESSIONELE OPLEIDING
Voor u en uw team.
 
SERVICE NA VERKOOP
Is voor ons van het grootste belang.
REVIEWS

Wat onze klanten zeggen?

Boost je salon met medisch gekeurde apparatuur
en wetenschappelijk onderbouwde huidverzorging. 

 

 

Milesman is echt de beste laser voor laserontharing. Mijn klanten zijn supertevreden, is heel gebruiksvriendelijk en Delphine is steeds bereikbaar voor advies! 

V.D.

 

Wij werken sinds kort met Vossman radiofrequentie. Heerlijk dat je deze massage in alle verzorgingen kan bijvoegen! Klanten vinden het heerlijk! 

A.L.

 

Smooth -Skin is een leuke partner om mee samen te werken! Supervriendelijk team, praktisch altijd bereikbaar en heel transparant! 

B.I.
CONTACTEER ONS

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk
contact met je op.